Over ons

In 2008 zijn wij, Inge en Bart, getrouwd én hebben we onze eerste professionele stappen gezet in Puurs Lof. Met veel liefde runnen we onze brasserie en ondertussen is ons gezinnetje ook 2 kindjes rijker. Maar onze vingers blijven kriebelen en stilzitten staat niet in onze woordenboek ;-)

Op 21 januari 2016 begon het avontuur van Get Roasted. De bovenverdieping van Puurs Lof, waar vroeger nog een deel van het restaurant was en daarna een aantal jaren ons apartement, bouwden we om tot een bbq-restaurant. Het interieur, van verf tot de kleur van de servietten, hebben we helemaal zelf uitgezocht. Geen gemakkelijke klus maar we wouden er echt onze persoonlijke stempel op drukken.

In elke tafel zit een bbq gebouwd, met een bijhorend afzuigsysteem natuurlijk. We nemen reservaties aan vanaf 4 personen aangezien de tafels zo voorzien zijn. Gezelligheid troef dus met het gezin, de collega’s of vrienden. Altijd wel een bezigheid rond de tafel dus er zal geen moment zijn waarop iemand zich verveelt!